Despre noi

Mausbike: locul care te intampina cu o echipa pasionata, profesionista si bine pregatita sa te ajute atat cu informatii dintre cele mai diversificate din domeniul ciclismului cat si cu reparatii ale bicicletelor de orice fel.  Fie ca vrei sa iti alegi bicicleta cea mai potrivita pentru tine sau ai nevoie de diverse informatii tehnice, prin experienta acumulata de-a lungul multor ani, te putem indruma sa faci alegerea perfecta.

MAUSBIKE este brandul comercial sub care functioneaza SC PRO.XTR SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J17/79/2011, Cod Unic de Inregistrare RO27933800, Galati. Telefon de contact: +4 0236 44 30 90, e-Mail: office [at] mausbike.ro, adresa: Galati, Str. Portului, Nr 51, Olt 2, website: www.mausbike.ro, facebook: www.facebook.com/mausbike

Misiune

Ne dorim sa contribuim la sanatatea oamenilor si protejarea naturii, promovand mersul pe bicicleta ca o alternativa la o viata sanatoasa si un mediu mai curat.

Viziune

Sa fim prima optiune in alegerile clientilor, incurajand o viata in armonie cu natura.

Valorile

Dorim sa ne indeplinim misiunea dupa celebrul dicton latin:Mens sana in corpore sano”, punand pe primul plan: Oamenii, Mediul, Calitatea, Comunitatea. Onestitatea, Corectitudinea, Disciplina, Evolutia, Libertatea, reprezinta valorile ce ne ghideaza atitudinea.

Echipa Mausbike 

 

 

 

DEALER AUTORIZAT BICICLETE

DEALER OFICIAL AL MARCILOR