Inchirieri biciclete

 

 

 

 

 

 

 

LISTA TARIFE ECHIPAMENT

ECHIPAMENT

TARIF

VALOARE

Bicicleta

10 lei/ora          50 lei/zi

1600 lei

Casca Protectie

 5 lei/zi

100 lei

Kit reparatii pana

5 lei/zi

15 lei

Pompa

5 lei/zi

50 lei

Set lumini fata&spate

10 lei/zi

50 lei

Suport auto transport bicicleta

<3 zile 20 lei/zi

4 - 7 zile 15 lei/zi

>8 zile 10 lei/zi

350 lei

 

PROGRAM INCHIRIERI

 

LUNI-VINERI

12:00 – 18:00

SAMBATA

09:00 – 13:00

 

TERMENI SI CONDITII

A. CONDITII DE INCHIRIERE

1.   Clientul inchiriaza echipamentul de la SC PRO.XTR SRL in urmatoarele conditii:

Intervalul orar de inchiriere pentru o zi este de Luni pana Vineri intre 12:00 – 18:00, Sambata intre 09:00 - 13:00. Echipamentul poate fi inchiriat pentru minim 1 ora.

2.   Echipamentul inchiriat va fi ridicat/returnat  de la/la centrul de inchiriere al SC PRO.XTR SRL, aflat in Galati, strada Portului, Nr 51, Olt2, parter - incinta magazinului MAUSBIKE.

3.   Echipamentul inchiriat va fi returnat la ora si data stabilite prin contractul de inchiriere. Intarzierea fara notificare prealabila a SC PRO.XTR SRL da dreptul acesteia sa perceapa o taxa de penalizare de 50 LEI plus valoarea corespunzatoare tarifului orar pentru perioada depasita.

4.   Echipamentul inchiriat este destinat agrementului, nu unor concursuri de performanta.

5.   Pe perioada de inchiriere chiriasul nu are voie sa intervina asupra starii tehnice  sau reglajelor echipamentului inchiriat.

6.   SC PRO.XTR SRL are dreptul de a-si selecta clientii , nefiind obligata sa-si motiveze refuzul in cazul unei solicitari.

7.   Inchirierea Echipamentului se va face in baza unui contract de inchiriere , pentru intocmirea caruia este nevoie de un act de identitate valid . Pe toata perioada de inchiriere actul de identitate (copie a acestuia) va ramane la centrul de inchiriere.

 

B. REZERVARE, PLATA, ANULARE

8.   Rezervarea se poate face telefonic, la numarul 0236/44.30.90, prin e-mail la adresa sales@mausbike.ro, sau prin completarea contractului de inchiriere aflat la centrul de inchiriere.

9.   Rezervarile facute cu mai mult de o saptamana in urma trebuie confirmate cu minim 48 ore inainte.

10.      Plata echipamentului inchiriat se face CASH , la inceputul perioadei de inchiriere, pentru toata perioada contractata.

11.      Varsta minima a unui client care doreste sa incheie un contract de inchiriere este de 18 ani. Clientii care nu indeplinesc aceasta conditie trebuie sa fie insotiti de un adult.

12.      Odata cu preluarea echipamentului inchiriat clientul trebuie sa citeasca si sa semneze contractul de inchiriere. La sfarsitul perioadei de inchiriere clientul va fi de accord cu achitarea contravalorii oricarei defectiuni care ii poate fi imputata, sau pierderii totale sau partiale, petrecute in perioada de inchiriere.

13.      Pentru returnarea echipamentului inchiriat inainte de data si ora stabilite prin contractul de inchiriere, nu se va inapoia contravaloarea corespunzatoare perioadei ramase.

 

C. INCHIRIERE ECHIPAMENT

14.      Echipamentul inchiriat va fi folosit exclusiv de catre client, sau grupul de clienti din care acesta face parte.

15.      Clientul este obligat sa foloseasca echipamentul inchiriat in conditii de exploatare normala si sa evite lovirea, pierderea partiala sau totala a echipamentului inchiriat. In caz ca aceasta se intampla, SC PRO.XTR SRL va putea pretinde despagubirea la valoarea de piata a reparatiei sau a echipamentului (subansamblului) lipsa, conform cu ANEXA 1.

16.      Clientul este obligat sa-si asigure bicicleta cu dispozitivul anti-furt ori de cate ori o lasa nesupravegheata.  SC PRO.XTR SRL pune la dispozitie un dispozitiv anti-furt pentru orice bicicleta inchiriata fara un tarif suplimentar.

17.      Echipamentul inchiriat ramane in proprietatea SC PRO.XTR SRL pe toata perioada de inchiriere.

 

D. RESPONSABILITATI

18.      Clientul este deplin responsabil pentru incheierea oricarei asigurari care acopera riscurile ce pot aparea in perioada de inchiriere. SC PRO.XTR SRL nu este responsabila pentru ranirea, accidentarea, sau afectarea in vreun fel a clientului sau a unei terte persoane. Clientul are raspunderea integrala pentru daunele de orice natura (materiale, morale, fizice, etc.) provocate unei terte parti pe durata de valabilitate a contractului.

19.      La aparitia oricarei defectiuni survenite pe perioada derularii contractului, clientul are obligatia sa anunte telefonic centrul de inchirieri.

20.      Clientul si grupul din care acesta face parte trebuie sa respecte prevederile Codului Rutier Roman, precum si celelalte prevederi legale referitoare la deplasarea pe bicicleta in siguranta pe drumurile publice.