Minibicicleta, bicicleta miniaturala Mausbike diverse culori

Limited special offer
25,00 RON 35,00 RON -10,00 RON
Descriere

Descrierea produsului

Mini bicicletele noastre sunt bune pentru decorare, pot fi dezasamblate în părți, așa că dacă vin in parti componente separate, vă rugăm să nu vă faceți griji, încercați să le puneți împreună.

 Specificații

 Material: aliaj + plastic 

 Culoare: Roșu, Albastru, Verde, Galben

Dimensiune: (L * H) 10.5 * 7 cm

Descrierea 

Jucarie setata ca si biciclete mini 

Foarte popular în randul fanilor de biciclete

Colecție excelentă și un cadou minunat

Jucarie utila – bicicleta de jucarie, care poate crește atenția și reduce presiunea la lucru. Elibereaza presiunea psihologica, iar aceste jucării pot trata tulburările de hiperactivitate a copiilor, ajuta adulții să renunțe la fumat.

Cadou distractiv. Cu această bicicletă este foarte usor sa te joci, se folosesc degetele sau palma. Foarte potrivit pentru copiii cu ADHD, pentru tulburările de anxietate ale oamenilor care muncesc in conditii stres, pentru persoanele care suferă de depresie.

Jucarie distractiva. Nu vă faceți griji cu sunt asa mici, sunt jucării foarte drăguțe, care au anvelope detașabile, reconfigurabile, înlocuibile. Puteți să vă jucați cu ea cu degetele.

Alegerea perfectă. Adresabile atat pentru pentru adulți și copii, mini bicicletele pot fi dezasamblate în părți, pot fi reasamblate. De asemenea, pot fi utile pentru educația prin joc.

Cadou magic. Pot fi ambalate astfel incat sa le poti trimite la colegi, prieteni, familie.Un cadou minunat, aduce bucurii la familie și prieteni.

Caracteristici
Recenzii
Nu sunt comentarii
Culori
Disponibilitate:
In stoc

Setari

Vezi mai multe produse.
No produts were found.

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a salva produsele dorite.

Sign in