Long Energy Sponser lamaie 1200G

165,00 RON
Descriere

SPONSER LONG ENERGY Competition Formula este o băutură sportivă de înaltă calitate, fără aciditate şi cu 5% proteine sub formă de peptide. Aceasta înseamnă că proteinele de acest tip sunt deja pre-digerate și în comparație cu proteinele tradiționale sunt absorbite mult mai rapid.

 

Asemănător cu linia SPONSER COMPETITION, LONG ENERGY conţine 8 surse diferite de carbohidrați cu indici glicemici diferiți. Vitargo™ ca sursă principală de carbohidraţi, are o greutate moleculară superioară de 100 de ori tradiţionalei maltodextrine, ceea ce permite formarea glicogenului în muşchi cu 70% mai rapid decât în cazul altor tipuri de carbohidrați.

 

Îmbogățită cu Peptopro (www.peptopro.com), glutamină - ca sursă de energie pentru sistemul imunitar și BCAA - pentru a întârzia apariţia senzaţiei de oboseală. În plus glutamina și BCAA susţin sinteza proteică.

AVANTAJE

  • Băutură sportivă de înaltă calitate pentru competiţii şi eforturi de anduranţă intensive.
  • Foarte digerabilă şi fără aciditate.
  • 90% carbohidraţi şi 5% proteine.
  • Multi Carb Formula pentru o eliberare prelungită de energie.
  • Îmbogățită cu glutamină şi aminoacizi esenţiali ramificaţi BCAA.           

UTILIZARE

A se folosi în mod special ca băutură sportivă și pentru competiții, în special în timpul eforturilor de anduranţă mai lungi de două ore.

PREPARARE

Se dizolvă 60-80g de pudră (3-4 masuri) în 750-1000ml de apă/ora pentru a acoperi nevoile energetice. În caz de nevoi energetice foarte înalte, concentraţia poate fi crescută până la 120g de pudră/litru (atunci va deveni o băutură isotonică).

beforewater
Caracteristici
Recenzii
Nu sunt comentarii
Producator:
Disponibilitate:
Ultimele produse in stoc

Setari

Vezi mai multe produse.
No produts were found.

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a salva produsele dorite.

Sign in