Felt Z95, MY 2012

1.600,00 RON
Descriere

Felt Z95 în stare bună de funcționare.

Echipare
Roți: Alexrims cu butuci Felt
Schimbător spate: Shimano Tiagra
Schimbător față: Microshift
Ergopowere Microshift 2x10
Angrenaj: Shimano Sora 50/34
Pinioane tiagra 11-25
Furcă de carbon.
Mărime cadru 56cm

Bicicleta a fost achizionată de mine acum 6 ani și de atunci a văzut multe locuri. A fost o bicicleta muncită, dar mai este încă excelentă pentru cineva care dorește să se inițieze în ciclismul de sosea. Cadrul prezintă zgârieturi, gumele de pe ergopowere sunt destul de deteriorate (din păcate n-am găsit sa le schimb), deci nu pot spune că este o bicicletă pentru cei care o țin pe post de bibelou, este pentru oamenii care se dau mai mut decât se uită. 

Lanțul nu are uzură foarte mare, pinioanele si foile sunt schimbate cam de un an, dar nu au văzut mai mult de 1000 de km. Cablurile și camașile au fost schimbate săptamâna trecută. Personal am pregătit bicileta pentru vînzare și așteaptă acum liniștită în suport să-și cunoască noul partener de drum.

Eventual se mai poate investi într-un cauciuc pe spate. 

În Sibiu predarea se face personal cu proba de rigoare. Trimit și în țară, dar prefer sa-i fie facută o probă întâi. Ocazional mai fac drumuri în weekend în Cluj. În perioada 5-7 o să fiu în Galați, dacă o dorește cineva o pot pune cu mine în masină. 

Caracteristici
Recenzii
Nu sunt comentarii
Disponibilitate:
Ultimele produse in stoc

Setari

Vezi mai multe produse.
No produts were found.

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a salva produsele dorite.

Sign in