Termeni si conditii

ACCEPTAREA CONDIŢIILOR

Site-ul www.mausbike.ro , numit in continuare MAUSBIKE.RO, este propietatea S.C. Pro.XTR S.R.L, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J17/79/2011 si avand CUI RO 27933800

Drepturile de autor asupra întregului conţinut de mai jos aparţin în totalitate mausbike.ro.

Termenii şi condiţiile pot fi schimbate în orice moment de către administratorul site-ul, denumit în continuare "Administrator", fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment. Accesând şi navigând pe acest site, Utilizatorii acceptă, de facto, termenii de utilizare descrişi în continuare. În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea sitului.

 

REGULI GENERALE

Administratorul sitului declară următoarele:

* va depune toate eforturile rezonabile pentru realizarea scopului sitului;

* va depune toate eforturile (din punct de vedere tehnic sau de altă natură) pentru funcţionarea în bune condiţii a sitului; cu toate acestea, pot exista întreruperi în funcţionare, sau imposibilităţi de accesare de către Utilizatori, pe o perioadă nedeterminată de timp, din orice motive;

* pe măsura apariţiei unor situaţii noi de orice natură ce impun acest lucru, Administratorul poate modifica condiţiile şi termenii de utilizare.

 

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR 

Administratorul nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile sitului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 

LEGĂTURA CU ALTE SITURI

Situl poate conţine legături web sau trimiteri către alte situri considerate de mausbike.ro utile în ceea ce priveşte conţinutul sitului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea mausbike.ro. În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor situri. Pro.XTR SRL (mausbike.ro) nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe siturile unor terţi, la care se face trimitere pe situl său.

 

DREPTURI DE AUTOR

Elemente din continutul sitului : elemente de grafica Web, scripturi, programe, baze de date sunt proprietatea SC Pro.XTR S.R.L. si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Pro.XTR SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin de acord cu cele de mai sus.

Produse si promotii bicishop.ro isi stabileste singur preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detine. Acestea sunt aduse la cunostiinta cumparatorilor prin intermediul www.mausbike.ro. Nu garantam disponibilitatea pe stoc, valabilitatea promotilor prezente pe www.mausbike.ro atat din cauza diferentelor contabile dintre stoc real si cel de pe mausbike.ro dar si a altor cauze printre care amintim reducerea stocului prin vanzarea direct din magazin si neactualizarea www.mausbike.ro in timp real. Cu toate acestea va asiguram ca incercam pe cat posibil sa mentinem informatia cat mai proaspata si reala pe site-ul www.mausbike.ro

 

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

 

NEWSLETTER

Abonare si dezabonarea la newsletterul distribuit de site-ul www.mausbike.ro este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Setari

Vezi mai multe produse.
No produts were found.

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a salva produsele dorite.

Sign in