Livrare si plata

Mausbike (mausbike.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

 • Curier rapid (FAN Courier), Livrare în 1-2 zile, incepand cu 25 RON, livrare gratuită pentru comenzile mai mari de 500 RON. Detalii despre conditiile de livrare se pot consulta pe site-ul transportatorului.
 • Ridicare din magazinul MAUSBIKE situat in Galati, str Portului, Nr 51, Olt2, parter.

Politica de returnare Produsele achiziţionate la distanţă:

 • Produsele achiziţionate la distanţă: Produsele achiziţionate la distanţă se pot returna conform O.G. 130/2000. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 5 zile lucrătoare de la denunţarea contractului, folosind acelaşi serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. Mausbike va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunţării în scris a contractului. Suma înapoiată, cât şi condiţiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc. Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale şi nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmării automate de primire a acestei comenzi.
 • Produsele primite defecte: În eventualitatea în care produsul achiziţionat este nefuncţional sau prezintă vicii de fabricaţie, acesta va fi înlocuit cu un produs funcţional, cu condiţia notificării in scris a Mausbike.
 • Conditii generale de returnare: Produsele care nu sunt conforme specificaţiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fără implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, în urma unei notificări scrise în care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau înlocuirea cu unul conform. Daca Mausbike nu poate înlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic vor fi refuzate. Pentru a se evita neinţelegerile, coletul va fi fotografiat şi se va întocmi împreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal în care se va specifica starea coletului.
 • Produse ce v-au fost livrate greșit: Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat vă rugăm să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur și transport al produsului corect vor fi suportate de Mausbike.

Mausbike (mausbike.ro) va pune la dispozitie urmatoarele metode de plata:

 • Online, cu card bancar: In cazul in care ati optat pentru aceasta metoda de plata, veti fi directionat catre platforma partenerului nostru MobilPay unde veti completa datele solicitate pentru finalizarea procesului de plata. Dupa finalizarea platii, livrarea comenzii dvs. va fi efectuata.
 • Plata in sistem ramburs: Plata ramburs se efectueaza integral la livrarea comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea. În cazul în care alegeți plata la livrare, curierul eliberează o dovada a încasării rambursului, act care ține loc de chitanță fiscala.
 • Plata in rate fara dobanda, cu card de cumparaturi emis de una dintre bancile: Alfa Bank, Banca Transilvania, BRD, Credit Europe Bank, Garanti Bank

Detalii plata in rate, fara dobanda, cu card de cumparaturi

Pe mausbike.ro poti sa platesti in 4, 6 sau 10 rate fixe fara dobanda pentru orice comanda mai mare de 200 de lei. Cardurile acceptate pentru plata online in rate sunt:

 • Card Avantaj
 • BonusCard Garanti
 • BT Star Card 
 • Alpha Card
 • BRD Finance

Informatii utile:

Card Avantaj

Folosind CardAvantaj beneficiezi de 4, 6 sau 10 RATE fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit CardAvantaj este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul mausbike.ro pentru comenzile mai mari de 200 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Rate fara dobanda, 6 Rate fara dobanda, 10 Rate fara dobanda sau plata integrala.

Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Pentru asistenta non-stop cu privire la cardurile CardAvantaj, apeleaza: CEBLine: 0801.000.000 (numar apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000.

BonusCard Garanti

Folosind cardul Garanti Bank beneficiezi de 4, 6 sau 10 RATE fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit BonusCard Garanti este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul mausbike.ro pentru comenzile mai mari de 200 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Rate fara dobanda, 6 Rate fara dobanda, 10 Rate fara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

BT Star Card 

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania mausbike.ro si beneficiezi de:

 •   4, 6 sau 10 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium.

Nu ai inca Star Card de la Banca Transilvania? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

-  in orice unitate Banca Transilvania

-  Online pe www.starbt.ro

- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom

Alpha Card

Folosind Alpha Card beneficiezi de 4, 6 sau 10 RATE fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit Alpha Card este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul mausbike.ro pentru comenzile mai mari de 200 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Rate fara dobanda, 6 Rate fara dobanda, 10 Rate fara dobanda sau plata integrala..
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Poti apela non-stop la numerele de telefon (021) 319 93 50 (tarif normal in reteaua Telekom Romania) sau (+40) 735.19.93.50 (tarif normal in reteaua Vodafone), pentru blocarea cardului in cazul unui furt sau al pierderii lui.
Totodata, pentru detalii suplimentare privind cardul tau poti apela (021) 319 93 50, accesibil de luni pana vineri, intre orele 09:00 - 17:00, sau ne poti scrie pe e-mail la adresa alphacards@alphabank.ro.

BRD Finance

Folosind BRD Finance beneficiezi de 4, 6 sau 10 RATE fara dobanda sau plata integrala.

Programul de plata in RATE fara Dobanda folosind cardurile de credit BRD Finance este disponibil pentru cumparaturi online, pe site-ul mausbike.ro pentru comenzile mai mari de 200 de lei.

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online cu card bancar” si alege modalitatea de plata dorita: plata in Rate fara dobanda, 6 Rate fara dobanda, 10 Rate fara dobanda sau plata integrala.
Platile online sunt procesate prin intermediul platformei Mobilpay.ro. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Pentru mai multe detalii, contactează operatorii de credite BRD Finance:
- e-mail: creditonline@brd.ro
- telefon: 021-200.3015; 021-200.3016; 021-200.3017
- program BRD Finance: luni – vineri, 8.30 – 17.00

 Pentru asistenta despre cardurile BRD Finance, apelati: 021-301.48.30.

biciclete cu plata in rate fara dobanda

Setari

Vezi mai multe produse.
No produts were found.

Meniu

Creati un cont gratuit pentru a salva produsele dorite.

Sign in